Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea golmana od 80 milijuna eura poslao na posudbu

Kepa Arrizabalaga postao je novi golman Bournemoutha, gdje će provesti sezonu na posudbi iz Chelsea. Prema informacijama Fabrizija Romana, prije nego što je dogovorio posudbu, Kepa je s Chelseajem produžio ugovor do ljeta 2026. godine. Podsjetimo, prošlu sezonu Kepa je također proveo na posudbi, tada u Real Madridu, gdje je doveden kao zamjena za Thibauta Courtoisa, koji je zbog puknuća prednjeg križnog ligamenta u koljenu gotovo cijelu sezonu morao propustiti.

U studenom prošle godine, Kepa je zadobio ozljedu aduktora tijekom zagrijavanja za utakmicu, zbog čega je propustio ostatak sezone. Iako je predviđena pauza bila tri tjedna, ukrajinski golman Andrij Lunin, koji je sezonu započeo kao treći čuvar mreže Reala, preuzeo je ulogu prvog vratara i branio sve do povratka Courtoisa pred kraj sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kepa je tijekom ljeta 2018. godine iz Athletic Bilbaa prešao u Chelsea za rekordnih 80 milijuna eura, što ga i dalje čini najskupljim vratarom u povijesti nogometa. Unatoč njegovom odlasku na posudbu, Chelsea i dalje raspolaže s pet vratara: Filipom Jorgensenom, Lucasom Bergstromom, Đorđem Petrovićem, Marcusom Bettinellijem i Sanchezom.

Komentari

Povezano