Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea i Nagelsmann u pregovorima

U potrazi za novim trenerom Chelsea je našao kandidata u Julianu Nagelsmannu.Radi se o mladom njemačkom treneru koji je na iznenađenje nogometne javnost dobio otkaz u Bayernu, te je na njegovo mjesto došao bivši trener Chelseaja Tomas Tuchel.

Nakon odlaska Grahama Pottera, uzde je preuzeo Frank Lampard koji ni po čemu dosad ne pokazuje kako je išta više od privremenog rješenja. Upravo zato se Nagelsmann čini kao idealan fit za plavi dio Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa samo 28 godina je preuzeo Hoffenheim, zatim je s RB Leipzigom dogurao do polufinala Lige prvaka prije nego je preuzeo Bayern. Tamo je najavljen kao dugoročno rješenje, ali nije tako ispalo i klub mu je okrenuo leđa unatoč tome što je solidno kotirao na tri fronta.

Od ostalih kandidata za vruću klupu spominje se i bivši trener Barcelone Luis Enrique koji je pet godina van klupskog nogometa. U tom periodu bio je izbornik španjolske reprezentacije s kojom je igrao polufinale Eura.

Tkogod na kraju preuzme klupu čeka ga jako težak posao na ljeto. Chelsea je doveo previše igrača i biti će krucijalno napraviti dobru selekciju kojom bi Chelsea od iduće sezone ponovno pokušao doći u sam vrh prvenstvene tablice.

Komentari

Povezano