Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea kasnim penalom slavio protiv Palacea

Dan nakon poznatog Boxing daya u Premier ligi bio je pun uzbuđenja. U londonskom derbiju Chelsea je na svom terenu dočekao Crystal Palace i nadao se pobjedi. Unatoč brojnim ozljedama, utakmicu su otvorili jako dobro. Sjajnu je priliku imao Ian Maatsen kada ga je proigrao Mihajlo Mudrik, no zaustavio ga je Sam Johnstone.

U 13. minuti Plavci su složili lijepu akciju, koju je na dodavanje Mala Gusta pogotkom završio Mihajlo Mudrik. Domaćini su poveli, a njihov pritisak još neko vrijeme nije jenjavao. Kako to inače biva s Chelseajem ove sezone, nisu iskoristili sve svoje prilike, a onda su primili pogodak neobjašnjivom reakcijom obrane. Jordan Ayew je pronašao Michaela Olisea u šesnaestercu, a on je potpuno neometano primio loptu i lijepo pogodio bliži kut za izjednačenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Chelsea je imao stopostotnu priliku preko Nicolasa Jacksona, no Senegalac se nije dobro snašao pred golom. Samo par minuta poslije bio je precizniji, no njegov je gol poništen zbog zaleđa. Do kraja susreta šanse su se izmjenjivale na obe strane, no Palace je izvukao deblji kraj.

Trenutak koji je obilježio utakmicu bio je jedanaesterac koji je Eberechi Eze skrivio na Noniju Maduekeu, a koji je dosuđen tek nakon intervencije VAR-a. Madueke nije mario za urbano pravilo da jedanaesterac ne puca onaj na kojem je prekršaj skrivljen i hladnokrvno je pogodio za 2:1 i tri boda.

Komentari

Povezano