Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea minimalnim rezultatom svladao Fulham

Subotnji program engleske Premier lige na Stamford Bridgeu je otvoren pobjedom Chelsea u londonskom derbiju protiv Fulhama rezultatom 1:0.

Prvi dio susreta je bio poprilično nesadržajan, no Plavci su došli do vodstva pred sam kraj prvog poluvremena zahvaljujući pomalo naivnom prekršaju Fulhamovog braniča Isse Diopa u svom kaznenom prostoru na Raheemu Sterlingu. Odgovornost je preuzeo Cole Palmer koji je mirno pogodio za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugo poluvrijeme je više manje proteklo u neuspješnim pokušajima s obje strane, a najveće uzbuđenje smo vidjeli u 73. minuti kada je udarac Raúla Jiméneza, koji je zaprijetio s nekih desetak metara, sjajno obranio mladi Đorđe Petrović.

U 82. minuti su Chelsea centimetri dijelili do povećanja vodstva, no fantastičan udarac iz daljine vanjskim dijelom kopačke Conora Gallagerha je završio na desnoj stativi. Nešto kasnije su gosti imali priliku zabiti iz slobodnog udarca, ali je pokušaj Williana otišao malo iznad grede.

U posljednjim trenucima utakmice smo vidjeli pravu dramu u kojoj se Chelsea uspio izvući i sačuvati čistu mrežu te uknjižiti nova tri boda.

Komentari

Povezano