Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea na domaćem terenu rutinski svladao Tottenham

Odgođeni susret 26. kola engleskog Premiershipa, između dva rivala; Chelseaja i Tottenhama odigrao se danas. Domaća momčad je na Stamford Bridgeu pobijedila rezultatom 2:0.

Prva prava prilika je nastala u 24. minuti susreta. Noni Madueke je sam poveo loptu, pucao s ruba šesnaesterca, ali lopta je prošla malo iznad gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea je poveo dvije minute poslije. Conor Gallagher je lijepo ubacio iz slobodnog udarca, a Trevor Chalobah je snažno pucao glavom uz desnu stativu. VAR provjera je utvrdila da je pogodak ispravan. Gosti su imali jednu opasnu priliku u 39. minuti, ali je Cristian Romero pucao glavom lijevo od gola.

U drugom dijelu nije bilo opasne prilike sve do 72. minute. Tada je Cole Palmer iz slobodnog udarca pogodio u prečku, a odbijenu loptu je ispratio Nicolas Jackson. Pucao je glavom i pogodio uz lijevu stativu. U prvoj minuti sudačke nadoknade pokušao je Giovani Lo Celso, ali njegov udarac unutar kaznenog prostora se odbio od domaću obranu.

Derbi utakmica u kojoj je domaća momčad pokazala nadmoć igranja kod kuće. Ovom pobjedom se Chelsea popeo na osmo mjesto, a Tottenham je ostao peti.

Komentari

Povezano