Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea našao novog napadača, Kim blizu odlaska u Bayern

Unatoč tome što trenutno traje reprezentativna pauza, na transferima igrača se i dalje radi punom parom. Chelsea radi “100 na sat” na dovođenju i prodaji igrača dok je Bayern blizu dovođenja najboljeg stopera Serie A.

U ovome članku vam donosimo sve novosti o transferima koje su aktualne u svijetu nogometa. Pa krenimo redom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BAYERN BLIZU POTPISIVANJA NAJBOLJEG STOPERA SERIE A?

Nekoliko izvora prenosi da je Bayern blizu sklapanja dogovora sa stoperom Napolija imena Kim Min-jae. Bayern je Kimovom timu rekao da su spremni platiti njegovu odštetu Napoliju te su dvije strane blizu postizanja konačnog dogovora. Kim je ove sezone osvojio Serie A s Napolijem te je bio najbolji stoper talijanske lige.

CHELSEA PRONAŠAO NOVOG NAPADAČA

Kako prenosi transfer guru Fabrizio Romano, Chelsea je pronašao novog napadača. Momčad sa Stamford Bridgea se odlučila aktivirati otkupnu klauzulu od 35 milijuna eura za Senegalca Nicolasa Jacksona. Jackson je 21-godišnji napadač Villarreala koji ove sezone prvi put dobio ozbiljniju priliku u prvoj momčadi. Senegalac je u posljednja dva mjeseca sezone u 12 ligaških utakmica postigao 10 golova te upisao 2 asistencije. Jackson je jako zainteresiran za prelazak u Chelsea te će „plavi“ poslati Villarrealu službenu ponudu početkom idućeg tjedna. Chelsea će također početkom idućeg tjedna poslati ponudu za Moisesa Caiceda iz Brightona.

ZIYECH I AUBAMEYANG BLIZU ODLASKA U SAUDIJSKU ARABIJU

Kada smo već na temi Chelsea, Hakim Ziyech je u pregovorima sa saudijskim klubom Al Nassr. Ziyech  je otvoren za odlazak iz Europe. Chelsea je voljan pustiti Marokanca i Aubameyanga za kojeg se također zanimaju klubovi iz Saudijske Arabije.

SCAMACCA BLIZU PRELASKA U ROMU?

Gianluca Scamacca bi mogao napustiti West Ham nakon samo godinu dana provedenih u klubu. Talijan je dogovorio detalje ugovora s Romom koja se sada mora dogovoriti s londonskim klubom oko odštete. Roma je prvotno željela dovesti Scamaccu na posudbu, ali West Ham zanima samo prodaja.

Komentari

Povezano