Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea pobijedio Liverpool u utrci za najskupljim igračem u povijesti Engleske

Utakmica između Chelseaja i Liverpoola odigrana u nedjelju na Stamford Bridgeu nije bila jedini dvoboj između ova dva kluba. Kao što su se sukobili na terenu, tako su se ovi klubovi sukobili i na tržištu igrača. Meta im je bio Brightonov veznjak, Moises Caicedo.

U tom dvoboju je kao pobjednik izašao Chelsea koji je osigurao potpis jednog od najtraženijih veznjaka svijeta za cifru od 115 milijuna funti. Radi se o najvećem transferu u povijesti engleske Premier lige što znači da u Chelseajevoj veznoj liniji trenutno igraju dva najskuplja igrača lige ikada – Caicedo i Enzo Fernandez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Caicedo bi trebao uskoro kompletirati liječnički pregled te staviti potpis na ugovor koji ga veže uz Chelsea do 2031., uz mogućnost produljenja do 2032. Osim Brightona, zaraditi će i ekvadorski Independiente del Valle koji je zadržao pravo na 20% iznosa od iduće prodaje što je 23 milijuna funti.

Borbi između Chelseaja i Liverpoola ovdje nije kraj jer Chelsea planira uskoro kupiti i Romea Laviu iz Southamptona, koji je također želja Liverpoola. Liverpool bi tako mogao ostati bez oba igrača koja su trebala zamijeniti Fabinha, dok rješenja u svojim vlastitim redovima za tu poziciju nema.

Komentari

Povezano