Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea preokretom svladao Forest

37. kolo engleskog Premiershipa odigralo se između Nottingham Foresta i Chelsea. Na City Groundu bila je bolja gostujuća momčad rezultatom 3:2 i tako se nada još plasmanu u Europsku ligu.

Na prvi pogodak čekalo se svega osam minuta. Mykhailo Mudryk je zabio preciznim udarcem uz desnu stativu, a lijepo mu je asistirao Cole Palmer. Domaćin uzvraća u 16. minuti. Morgan Gibbs-White je ubacivanjem iz slobodnjaka pronašao Willyja Bolyja koji je glavom izbliza zabio uz desnu stativu. VAR provjera se uključila, ali zaleđa nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu je bilo šansi s obje strane, no novi pogodak je došao tek u 75. minuti. Gibbs-White je dodao Callumu Hudosn-Odoiju koji je s ruba šesnaesterca zabio u donji desni kut za 2:1 i preokret Foresta. Međutim, u 80. i 82. minuti gosti su odlučili odnijeti sva tri boda kući.

Prvo je Raheem Sterling prekrasnim udarcem s ruba kaznenog prostora pogodio u donji desni kut za izjednačenje. Potom se Nicolas Jackson našao na ubačaju Reeca Jamesa i uz malo sreće zabio glavom po sredini gola za konačnih 3:2.

Ovom pobjedom se Chelsea bodovno izjednačio s Newcastle Unitedom na šestom mjestu, no oni imaju utakmicu manje. Nottingham je svakako izbjegao ispadanje porazima Burnleyja i Luton Towna te su se zacementirani na 17. mjestu tablice.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano