Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea produžio ugovor s igračem kojeg su se htjeli riješiti ovog ljeta

Kako prenosi Fabrizio Romano, Chelsea je aktivirao klauzulu u ugovoru Iana Maatsena zbog koje mu je produžen ugovor do ljeta 2025. godine. Riječ je o 21-godišnjem beku koji je prošlu sezonu proveo u Burnleyju gdje je pružao fantastične partije te je bio ponajbolji bek Championshipa.

Burnley je ovo ljeto htio ponovno dovesti Nizozemca u svoje redove. Na posljednji dan prijelaznog roka su poslali ponudu od 31.5 milijuna funti koju je Chelsea prihvatio. Međutim, transfer je propao jer je Maatsen odbio ponudu i odlučio da će se boriti za minutažu u klubu iz Londona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romano navodi da je glavni razlog aktiviranja klauzule ugovora strah od strane Chelsea da Maatsen bez odštete napusti klub u ljeto 2024. godine. Plan kluba je da sada produže ugovor mladom Nizozemcu. Ako pregovori budu neuspješni, onda su ga spremni prodati na ljeto 2024.

Maatsen je ove sezone upisao šest nastupa u Premier ligi te je svaki put ušao s klupe. Mauricio Pochettino ga je većinom koristio na poziciji krila unatoč tome što se prošle sezone profilirao kao lijevi bek.

Komentari

Povezano