Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea svladao Crystal Palace na pogon Gallaghera

Posljednju utakmicu 24. kola Premier lige su na Selhurst Parku odigrali Crystal Palace i Chelsea. Gosti su došli nakon što su Aston Villu izbacili iz FA kupa. Chelsea je tada odigrao dobru utakmicu pa je u početnoji postavi bila samo jedna promjena; Thiago Silva je zaigrao na stoperu.

Iako je sastav bio skoro pa identičan, Chelsea je ovoga puta odigrao grozno prvo poluvrijeme. Imali su čak 80% posjed lopte, ali gosti su bili skroz bezidejni te su u prvi udarac na utakmici uputili tek na 45. minuti. S druge strane, Crystal Palace je u 30. minuti poveo “bombom” Jeffersona Lerme koji je s 20-tak metara matirao Petrovića te je Palace na poluvremenu vodio 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na samom početku drugog poluvremena je Chelsea poravnao rezultat. Malo Gusto je s desne strane ubacio loptu u kazneni prostor, a Conor Gallagher pospremio loptu u mrežu za 1:1.

Chelsea je nastavio nakon toga dominirati posjedom te je bio nešto opasniji nego u prvom dijelu, a do potpunog preokreta su došli u 90. minuti kada je Cole Palmer ostavio povratnu loptu za Gallaghera koji s ruba kaznenog prostora postiže svoj drugi pogodak na susretu za 2:1 i veliko slavlje gostujućih navijača.

U sudačkoj nadoknadi je Palmer upisao asistenciju broj dva kada je povukao tranziciju te ju okrunio asistencijom za Enza Fernandeza koji postiže pogodak za konačnih 3:1 i pobjedu Chelsea koja rezultatski izgleda puno bolje od prikazanog na terenu.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano