Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea u posljednjoj minuti prosuo pobjedu protiv fenjeraša

Nakon 4:3 slavlja nad Manchester Unitedom, momčad Chelseaja je remizirala protiv Sheffield Uniteda na Stadionu Bramall Lane rezultatom 2:2. Hrvatski reprezentativac Ivo Grbić je odigrao cijelu utakmicu uz par dobrih obrana.

Chelsea je bolje otvorio susret, a najbliži pogotku je bio Noni Madueke, ali Grbić je dobro branio. Udarac iz kuta koji je uslijedio je bio koban za domaću momčad. Connor Gallagher je bio precizan iz kuta i pronašao je Thiaga Silvu koji dovodi Bluese u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj pogodak je bio poziv na buđenje za igrače Sheffielda. Do 32. minute Sheffield je napadao, a onda i došao do pogotka. Gustavo Hamer je započeo akciju, a Jayden Bogle je udarcem u donji desni kut matirao Đorđe Petrovića koji je morao reagirati bolje . Na predah se otišlo izjednačenim rezultatom 1:1.

U drugom poluvremenu su najistaknutije šanse Olivera McBurnieja i Hamera, ali bez pogodaka. U sredini drugog poluvremena, Chelsea opet dolazi u vodstvo. Madueke nakon sjajnog solo prodora u 66. minuti puca pod prečku i postiže gol za 2:1 vodstvo gostiju.

Utakmica je bila mirna uz po jednu ozbiljniju šansu s obje strane, ali u trećoj minuti nadoknade Sheffield postiže pogodak za konačnih 2:2. Cameron Archer je glavom poslao loptu pred gol, a potvrđuje je McBurnie i osigurava bod svojoj momčadi protiv Chelsea koji je još jednom podbacio.

Komentari

Povezano