Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea u sjajnoj utakmici svladao Newcastle

Chelsea je 3:2 pobjedom nad Newcastleom na Stamford Bridgeu zaključio 28. kolo engleske Premier lige. Susret je prelomljen u drugom dijelu nakon što je prvih 45 minuta završilo rezultatom 1:1.

Nije moglo bolje krenuti za Chelsea koji je poveo u šestoj minuti. Udarac Colea Palmera je sjajno preusmjerio Nicolas Jackson koji se treću utakmicu u nizu upisao u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Newcastle se u igru vratio na samom kraju prvog dijela, odnosno u 43. minuti. Tada je Alexander Isak dovršio lijepu akciju i vratio stvari na početak.

Chelsea je ponovno došao u vodstvu u 58. minuti sjajnim udarcem Palmera koji je nakon asistencije upisao i pogodak. Susret je prelomio Mihajlo Mudrik u 76. minuti kada je sjajno prošao kroz obranu gostiju i zabio za 3:1.

Nadu gostima vratio je Jacob Murphy u 90. minuti. Odličnu minijaturu zaključio je snažnim udarcem kojim je prepolovio vodstvo Chelseaja. No, vremena za nešto više nije bilo.

Unatoč pobjedi, Chelsea je ostao na 11. poziciji, no sada su se približili mjestima koja vode u Europu. Newcastle je ostao deseti te su sada samo bod ispred Chelseaja.

Komentari

Povezano