Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chelsea za 60 miljuna eura doveo veznjaka Southamptona

A nakon što smo prije 7 dana pisali o još jednoj Chelseajevoj “krađi” Liverpoola, transfer Romea Lavije je danas dobio i službenu potvrdu.

19-godišnji belgijski veznjak Southamptona je prošao lječničke preglede i potpisao za nešto više od 62 miljuna eura odštete te oko 5 miljuna eura u bonusima, postavši već osmo ovosezonsko pojačanje nakon Angela, Sancheza, Ugochukwua, Jacksona, Disasija, Nkunkua i najnovijeg Caiceda, koje je ukupnu vrijednost ulaznih transfera u ovom trenutku zaustavilo na 385 miljuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukupna bilanca je u nešto povoljnijem položaju jer je Chelsea uprihodovao oko 255 miljuna eura na račun izlaznih transfera Havertza, Mounta, Kovačića, Koulibaliyja, Pulišića, Mendyja, Loftus-Cheeka, Ampadua i Arrizabalage.

Lavia je prošle sezone za Southampton nastupio u 34 utakmice, postigavši 1 pogodak, no radi se o igraču nevjerojatnog radijusa kretanja i visoke točnosti dodavanja koji bi s Caicedom trebao tvoriti bedem ispred Roberta Sáncheza.

Maurizio Pocchettino tako polako zatvara kadrovsku križaljku veznog reda, a nakon Caiceda i Lavije, jedan od posljednjih targeta je trebao biti Crystal Palaceov krilni napadač, Francuz Michael Olise, no predsjednik kluba je danas objavio kako je Olise produžio ugovor s klubom, pa će Chelsea rješenje za desno krilo ipak morati potražiti negdje drugdje.

Komentari

Povezano