Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Chiesa službeno predstavljen u Liverpoolu

Talijanski napadač Federico Chiesa uspješno je prošao liječnički pregled i potpisao četvorogodišnji ugovor s Liverpoolom. Nakon četiri sezone i 131 nastupa za Juventus, Chiesa se pridružuje momčadi Redsa za 13 milijuna eura.

Chiesa je svoju karijeru započeo u Fiorentini, debitiravši s 18 godina protiv Juventusa. Za Fiorentinu je nastupio 153 puta, postigavši 34 gola, prije nego što je 2020. godine prešao u Juventus. U svojoj prvoj sezoni u Torinu, postigao je pobjednički gol u finalu Coppa Italije 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Presretan sam što sam postao igrač Liverpoola. Kada su me Richard Hughes i trener (Arne Slot) nazvali, odmah sam pristao jer znam povijest ovog kluba i što znači navijačima. Jedva čekam početi.”

Federico Chiesa, službena klupska stranica Liverpoola

Na međunarodnoj razini, Chiesa je bio dio talijanske reprezentacije koja je osvojila Europsko prvenstvo 2021., igrajući u svih sedam utakmica i upisavši dva gola. Ovoga je ljeta također sudjelovao na Euru, a sada prelazi u Liverpool kao drugi transfer ovog prijelaznog roka poslije Giorgija Mamardashvilija.

Komentari

Povezano