Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cibona do pobjede na gostovanju kod Krke

Posljednju utakmicu sedmog kola ABA lige odigrale su Krka i Cibona. U prošlome kolu Cibona je protiv Mornara upisala prvu ovosezonsku pobjedu, dok je Krka uoči susreta također bila na samo jednoj pobjedi koju su ostvarili protiv FMP-a. U susretu koji nije bio idealan za košarkaške sladokusce, Cibona je slavila sa 72:54.

Cibona je bolje ušla u susret i prvu četvrtinu uzela sa 17:11. Tu prednost su Zagrepčani održavali kroz cijelo prvo poluvrijeme koje je završeno rezultatom 34:28 za Cibose.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo ime gostiju u prvih 20 minuta bio je Domagoj Vuković koji je ubacio deset poena. S druge strane, jedini raspoloženi igrač kod domaćina bio je Isaiah Cousins.

Bolje je Krka ušla u nastavak te je sredinom treće četvrtine došla do 37:37. Nakon toga Cibona zabija devet poena u nizu i dolazi do prednosti 46:37. Treća četvrtina zaključena je rezultatom 46:39 za Cibonu.

Nakon što su kroz cijelu utakmicu pogodili samo jednu tricu, Cibona je sredinom posljednje dionice postigla četiri trice u nizu za bijeg na 62:49.

Potvrda pobjede došla je dvije minute prije kraja kada je Krešimir Radovčić zabio dalekometnu tricu za 65:51. Na kraju je Cibona slavila 72:54.

Uz Vukovića koji se ugasio u drugom dijelu, najbolji je kod Cibone bio Tomislav Mihael Buljan s 14 poena. Domagoj Proleta dodao je 11, dok je Jakov Mustapić stao na deset.

Komentari

Povezano