Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cibona teško poražena od Mege

Deveto kolo AdmiralBet ABA lige otvorili su u lijepo ispunjenom Draženovom domu Cibona i Mega MIS. Nakon sedam uzastopnih pobjeda, Cibona je na domaćem terenu poražena s 83:69.

U prvih pet minuta prve četvrtine nijedna ekipa se nije odvajala. Na prvu minutu odmora nakon nešto više od pet minuta igre otišlo se s rezultatom 12:12. Prvim koševima Mateja Bošnjaka prva dionica završena je rezultatom 18:15 za Cibonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sredinom druge četvrtine Mega je napravila seriju 9:2 čime je pobjegla na 29:22. Tu prednost su zadržali do poluvremena na koje se otišlo s 35:29 za goste.

U redovima Cibosa najviše se u prvih 20 minuta istaknuo Tomislav Mihael Buljan koji je postigao 12 poena. S druge strane najbolji je bio Nikola Đurišić s 10.

Odmah na početku nastavka Cibona je napravila mini seriju 5:0 i tako došla na samo pola koša zaostatka. No, Mega je nakon toga ponovno bolje zaigrala i krajem četvrtine po prvi puta na susretu pobjegla na deset razlike. Četvrtina je na kraju završila 58:49 za Megu.

Mega je bolje ušla posljednju dionicu i pobjegla na 16 razlike. Time su gosti iz Srbije prelomili susret u svoju korist. Do kraja susreta su samo povećavali svoju prednost.

Nije Cibona uspjela doći i do osme uzastopne pobjede. Mega je danas bila bolja i zasluženo došla do pobjede.

Komentari

Povezano