Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cibona tijesno poražena u Beogradu

Veoma zanimljiv te u završnici napet dvoboj odigrali su večeras u Beogradu košarkaši Mege MIS i Cibone, u 22. kolu regionalne ABA Lige.

Domaćini bolje ulaze u susret te vode kroz čitavu prvu četvrtinu, da bi Vukovi u drugoj na krilima Aleksandra Aranitovića i Jakova Mustapića u nekoliko navrata preuzeli vodstvo, ali na poluvrijeme se odlazi s prednošću domaćina 40:38. Mega je odigrala sjajnu treću četvrtinu i u tri navrata otišla na 12 poena prednosti, koja se početkom posljednje dionice počela topiti, da bi Ivan Majcunić u 36. minuti donio vodstvo Cibone 73:70.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bili su to međutim i posljednji poeni iz igre za zagrebački sastav, a u penalima obilježenoj završnici košarkaši Mege su se bolje snašli te na koncu slavili s 80:76.

Nikola Đurišić s 19 je poena bio najbolji strijelac pobjedničkog sastava, dok je naš Andrija Jelavić, unatoč jednoj početničkoj gluposti 17 sekundi prije kraja, odigrao jako dobar susret ubilježivši 12 poena, 14 skokova te po četiri ukradene lopte i blokade. Mustapić je bio jedini dvoznamenkasti košarkaš Cibone, upisavši čak 28 poena.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano