Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cibona u Beogradu došla do važne pobjede

Odličnu utakmicu odigrali su košarkaši Cibone u 15. kolu ABA Lige, svladavši u beogradskom Železniku momčad FMP-a rezultatom 77:72 i tako stigli do šeste pobjede u sezoni, prestigavši svoje večerašnje suparnike za jednu pobjedu, ali i u međusobnom omjeru, budući da su Pantere u drugom kolu slavile kod Vukova s četiri poena razlike.

Cibona je vodstvo držala gotovo tokom čitavog susreta, a domaćini su posljednji puta vodili u 8. minuti, kada je Jakov Mustapić tricom postavio 18:16 u seriji Cibone 12:2 kojom su zaključili prvu četvrtinu s vodstvom 24:18. Dobrim dijelom druge i treće četvrtine Cibosi su imali dvoznamenkastu prednost, da bi u posljednjoj dionici košarkaši FMP-a lagano smanjivali zaostatak te dvije i pol minute prije kraja tricom Vojislava Stojanovića stigli na pola koša zaostatka (71:70).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, u završnici su gosti ostali mirne ruke, pogodili još četiri slobodna bacanja te sačuvali vodstvo za dva boda koja putuju u Zagreb. Najbolji u Ciboninim redovima bio je Mustapić s 20 poena, a dva manje ubacio je Matej Bošnjak. Stojanović je za domaćine upisao 23 koša uz šest postignutih trica.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano