Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cibonin igrač odlazi u Partizan, hrvatski reprezentativac dolazi u Split?

Odmah nakon završetka sezone, Partizan se aktivirao u ljetnom prijelaznom roku. Nakon Arijana Lakića iz Zadra, Željko Obradović zainteresirao se i za košarkaša Cibone, Aleksandra Aranitovića.

Kako doznaje Telegram, košarkaš Vukova blizu je potpisa za beogradski klub, ali nisu dogovoreni još svi detalji. Aranitović je inače košarkaš koji se razvio u Crvenoj Zvezdi, ali igrao je i za Partizan od 2017.-2019. godine. Ovaj 26-godišnji šuter je u minuloj sezoni za 30 minuta na parketu prosječno zabijao 15,6 poena u ABA ligi uz 4,5 skoka te 2,7 asistencija po susretu. Pod Tornjem se očekuje vrlo teško ljeto, budući da su ih napustili trener te uskoro i najbolji igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, košarkaši Splita bi uskoro trebali dobiti vrlo jako pojačanje. Naime, pred realizacijom su dovođenja Borne Kapuste. Hrvatski reprezentativac na korak je do dolaska na Gripe, čeka se samo službena potvrda dogovorenog posla. Kapusta ima 27 godina, igra na poziciji razigravača, a proteklu sezonu proveo je u Studentskom Centru. Prije toga igrao je za Cibonu, Goricu i Zabok. 

Komentari

Povezano