Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Čilić propustio nemoguće i porazom započeo svoj povratak

Marin Čilić vratio se tenisu po prvi puta od 24.7. kada je poražen u prvom kolu ATP-a u Umagu. Čilić se tenisu vratio turnirom u Hong Kongu gdje mu je protivnik bio 25. tenisač svijeta i peti nositelj Jan-Lennard Struff. Nakon ogromne drame Čilić je poražen u tie-breaku trećeg seta.

Čilić je furiozno krenuo te je za 40 minuta sa 6:3 uzeo prvi set. Kada je u drugom setu poveo 5:2 s dvostrukim breakom, činilo se kako je pobjednički povratak osiguran. Čilić nas je nakon toga, odlučio podsjetiti na svoje poznate crne rupe. S dva breaka Struff se vratio u set i u meč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Struff je iskoristio ponuđeno i odvukao set u tie-break. Tamo je sa 7:4 uzeo set i ponajviše zahvaljujući Čiliću ostao u meču. Nošen osvajanjem drugog seta, Struff je brzo poveo 2:0 u odlučujućem setu. Ovoga puta je Čilić odmah uzvratio udarac i izjednačio na 2:2.

Nakon toga su oba tenisača mirno držala servis do rezultata 6:5 za Čilića. Tada je Čilić propustio tri meč lopte te je set otišao u tie-break. U njega je bolje upao Marin koji je poveo 2:0. Struff ponovno ne odustaje i vraća se na 2:2. Na kraju je Struff s 9:7 u tie-breaku kompletirao preokret.

Komentari

Povezano