Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cindrić Barcelonu zamijenio klubom iz EHF Europske lige

Hrvatski rukometni reprezentativac Luka Cindrić sporazumno je napustio redove španjolskog prvaka Barcelone s kojim je imao ugovor do 2025. godine. Hrvatski razigravač je vrlo brzo pronašao novi klub, a riječ je o rumunjskom Dinamu iz Bukurešta.

Barcelonin sportski koordinator Joan Martin je već u lipnju izjavio da klub “ne računa” na hrvatskog razigravača jer namjerava smanjiti proračun od 7,5 milijuna eura za deset posto kako bi poslovanje bilo održivo, a pregovori Cindrićevog zastupnika i kluba dosad su se vodili oko novčane naknade za prijevremeni raskid ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cindrić je s Barcelonom osvojio 18 trofeja, od čega dvije Lige prvaka, a sada prelazi u redove kluba koji to natjecanje ni ne igra. Naime, Dinamo iz Bukurešta je smješten u snažnu skupinu G EHF Europske lige gdje će igrati protiv njemačkog Fuchse Berlina, francuskog Chambery Savoiea te bosanskohercegovačkog Izviđača.

Luka je potpisao ugovor do 2026. godine te će u sljedećoj sezoni činiti dosta zanimljivu vanjsku liniju zajedno sa Egipćaninom Ali Zeinom te Srbinom Lazarom Kukićem. S klupe ih vodi Xavi Pascual s kojim je Cindrić već surađivao u Barceloni.

Komentari

Povezano