Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

City lovi dva premierligaška veznjaka

Manchester City želi proširiti svoju ekipu nakon nekoliko ozlijeda, ali i odlazaka iz kluba, zbog čega im je klupa izgledala poprilično siromašno u recentnim utakmicama. Nakon što im je propao posao dovođenja Lucasa Paquete, okrenuli su se k drugim metama. Oni su Matheus Nunes i Eberechi Eze.

I dok je transfer Ezea još daleko od realizacije s obzirom na izjavu uprave Palacea prema kojoj bi City trebao izdvojiti i više od 70 milijuna funti ukoliko želi njegove usluge, izgleda da je dolazak Nunesa gotovo pa riješen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je poslao službenu ponudu koja se vrti oko cifre od 50 milijuna funti, a Nunes je navodno već prihvatio sve osobne uvjete s klubom. Wolvesi nisu imali naum prodavati svog ponajboljeg igrača pred sam kraj prijelaznog roka, no iznos o kojem se priča bi im ipak mogao promijeniti mišljenje.

Nunesov transfer u Liverpool je prošle godine bio stopiran na način da je klub dao igraču novi ugovor iz kojeg je obrisao otkupnu klauzulu od 44 milijuna funti što je onemogućilo Liverpoolu kupovinu, no ove je sezone novac klubu potrebniji, a iznos bi trebao biti i veći od te nekadašnje klauzule.

Komentari

Povezano