Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Manchester City uz trogodak Haalanda pobijedio West Ham

Na London Stadiumu, West Ham je ugostio Manchester City u sklopu trećeg kola engleskog Premiershipa. Građani su slavili rezultatom 3:1.

U desetoj minuti gosti su već imali pogodak prednosti. Domaća obrana se nije snašla, a Erling Haaland je iskoristio njihovu pogrešku i mirno zabio iz blizine. Devet minuta poslije je došlo do izjednačenja. Ruben Dias je dočekao ubačaj domaćina i nespretno poslao loptu u donji lijevi kut svoga gola. Drugi pogodak je došao u 30. minuti. Rico Lewis je pronašao Haalanda u šesnaestercu, koji je zakucao loptu pod prečku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu prvi su opasno zaprijetili domaćini. U 52. minuti Mohammed Kudus je u šesnaestercu pogodio lijevu stativu. U 60. minuti Guido Rodriguez je imao dobru šansu, gađao lijevu stranu gola, no daleko je lopta otišla od gola.

U 64. minuti Bernardo Silva je izašao sam pred Alphonesea Areolu, no domaći vratar mu je lagano obranio udarac. Zaključak svog odličnog nastupa je postavio Haaland u 84. minuti. Matheus Nunes je krivo poslao loptu i Norveški napadač se našao ispred praznog gola i tako došao do još jednog trogotka.

Manchester City je tako upisao i treću pobjedu prva tri kola. West Ham je ostao na tri boda koja je ostvario u drugom kolu pobjedom kod Crystal Palacea.

Standings provided by Sofascore
Komentari

Povezano