Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Coby White u fantastičnoj formi vodio Bullse do pobjede nad Heatom

Nakon što je impresivan niz Bullsa od četiri pobjede prekinut s dva poraza, momčad se opet vratila na pobjedničke staze. Žrtva je bio favorizirani Miami Heat, a zvijezda je večeri opet bio Coby White.

Bez glavnog igrača Zacha LaVinea Bullsi izgledaju još bolje. Svi su igrači preuzeli malo više odgovornosti na sebe i sama igra djeluje brže i smislenije. Možda igre bez njega Bullsima budu dodatan podstreh za trade o kojem se u posljednje vrijeme uvelike priča, kao i da su LaVineova preferencija LA Lakersi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Heatu definitivno nije pomogao izostanak Bama Adebaya, što se najbolje vidi u obrani. Nakon poraza od Bullsa 124:116, čeka ih uzvrat u Chicagu 17. prosinca u 2 sata ujutro.

Bit će zanimljivo vidjeti može li White zadržati ovakvu formu. Sinoć je upisao 26 poena, sedam skokova, 11 asistencija s nula izgubljenih lopti. U osam utakmica bez Zacha LaVinea, White bilježi 26/6.5/5:5 na postocima za šut 49/52/90 (redom učinak za šut iz igre, šut za tricu i slobodna bacanja).

Od ostalih igrača vrijedi istaknuti Aya Dosunmua koji je imao 24 poena, osam skokova i pet asistencija te Nikolu Vučevića s isto toliko poena, 12 skokova i sedam asistencija.

Komentari

Povezano