Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cole Palmer predstavljen kao novi igrač Chelsea

Kao što se posljednjih dana najavljivalo, Chelsea je kupio Cole Palmera te ga je danas predstavio kao svog novog igrača. Palmer je došao iz Manchester Cityja za 40 milijuna funta. Klub iz Manchestera će potencijalno uprihoditi dodatnih 5 milijuna funti kroz bonuse.

Palmer je potpisao ugovor na sedam godina s mogućnosti da produži na još jednu godinu. Riječ je o igraču koji može igrati na poziciji krila ili ofenzivnog veznog. Ovog ljeta je igrao za mladu reprezentaciju Engleske koja je osvojila U-21 Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Palmer je startao za Manchester City u Superkupu protiv Seville gdje je postigao i zgoditak. Očekivalo se da će Englez ove sezone biti bitan igrač za momčad Pepa Guardiole, ali veznjak je ipak došao u Chelsea.

Jedva čekam igrati i sjajan je osjećaj što sam potpisao ugovor.“, rekao je Palmer. „Pridružio sam se Chelseaju jer mi se sviđa projekt kluba te smatram da ću ovdje moći pokazati svoj talent. Ovo je mlada i gladna momčad i nadamo se da možemo napraviti nešto posebno ovdje.“

Komentari

Povezano