Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Coltsi imaju novog startnog quarterbacka

Četvrti izbor ovogodišnjeg drafta Anthony Richardson imenovan je prvom opcijom na poziciji quarterbacka Indianapolis Coltsa. Richardson se za ulogu startera borio s Gardnerom Minshewom, a dilema je upravo okončana nakon što je 21-godišnjak u subotu debitirao u utakmici profesionalnog footballa protiv Buffalo Billsa u sklopu predsezone National Football Lige.

“Anthony (Richardson) je konstantno napredovao. Pokazao je rast u svojoj igri, pogotovo u Buffalu gdje je igrao protiv dosta njihovih startera. Sviđa mi se kako se držao i ovo će mu biti prilika da još više radi s ostalim starterima”, objasnio je svoju odluku novopečeni glavni trener Coltsa Shane Steichen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donedavni QB Florida Gatorsa odrigao je tek jednu sezonu koledž footballa u svojoj karijeri, no čak i to je bilo dovoljno da privuče pažnju na sebe, ponajviše na račun svojih vanzemaljskih fizičkih predispozicija. Ima izrazito jaku ruku koja može bez problema pogađati i najdulje rute na travnjaku, dok se proslavio i kao jedan od najboljih trkača.

Na NFL Combineu izmjeren je na 193 centimetara visine i 110 kilograma težine, što ga nije spriječilo u tome da istrči 40 jardi u čak samo 4,43 sekunde. Općenito se kroz svaki segment pokazao kao lako moguće najveći talent u recentnoj NFL povijesti kada je riječ isključivo o fizičkim atributima, ali i dalje preostaju upitinici oko njegove football vještine, odnosno koliko precizno može dodavati loptu s obzirom na to da su mu brojke na srednjim distancama u koledžu bile apsolutno katastrofalne.

Coltsi su ovime kompletirali početak svog rebuilda u nadi da pronađu novu glavnu zvijezdu momčadi otkako se Andrew Luck prerano umirovio. Prošlu su godinu završili s tek četiri pobjede i 12 poraza što je bilo dovoljno samo za pretposljednje mjesto u južnoj diviziji AFC-a.

Komentari

Povezano