Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Conor McGregor se vratio u USADA program testiranja

Conor McGregor je napokon napravio važan korak ka njegovom povratku u UFC oktagon. Posljednjih mjeseci se odvijala ogromna trakavica između USADA-e i Irca, ali izgleda da je igri „mačke i miša“ došao kraj.“

Naime, Conor je na svom Instagramu napisao da je „predao sve stvari Novitzkom“. Bivši prvak lake i perolake kategorije se ovdje referirao na dopredsjednika UFC-ove komisije za zdravlje i performanse koji se zove Jeff Novitzky. Ovo znači da je McGregor napokon ušao u USADA antidopinški program u kojem mora imati dva negativna testa u razmaku od šest mjeseci kako bi mogao ponovno nastupati u oktagonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao potencijalni protivnik u Conorovom povratku u oktagon  se nameće Michael Chandler, Amerikanac koji je bio rival Ircu u posljednjoj sezoni TUF-a (The Ultimate Fighter). Borba bi se mogla desiti na jubilarnom UFC 300 eventu te je Chandler već izjavio da je moguće da ćemo ga gledati na toj priredbi:

‘‘Najbolje što mogu reći jest da bi UFC 300 mogao biti taj event, svi gledaju prema njemu. Ne znam što će biti s tim periodom od šest mjeseci, ali ja sam vojnik koji samo čeka telefonski poziv. Kada on dođe, idem na posao.‘‘

McGregor se posljednji put borio u srpnju 2021. godine kada je u prvoj rundi poražen od Dustina Poriera nakon što je doktor prekinuo borbu zbog toga što je Irac ozlijedio nogu.

Komentari

Povezano