Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Coppitelli: ”Sudac je unišio dinamiku utakmice, a mi smo nezasluženo u ovoj situaciji”

U susretu petog kola SuperSport HNL-a Hajduk je na Poljudu dočekao OsijekBijeli su pogotkom Marka Livaje upisali 1:0 pobjedu, a bio je to već četvrti poraz u ovoj sezoni za Osijek.

Trener Osijeka Federico Coppitelli ovako je prokomentirao novi poraz svoje momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je za nas vrlo teška utakmica s obzirom na situaciju u kojoj se nalazimo. Tijekom tjedna smo zbog ozljeda ostali bez Pušića i Jugovića. Došli smo trojicu novih igrača, Jakupović nije trenirao, a ostala dvojica su odradili lagani trening. Nismo mogli odgovoriti na izazov Hajduka. U prvom dijelu smo dobro stajali na terenu, a u drugom smo popustili, Hajduk je to dobro iskoristio.

Federico Coppitelli

Dotakao se i svog statusa na klupi.

Zaslužujemo više od jednog boda. Imali smo težak raspored. Sada imamo priliku da se grupiramo. Naš je put jasan. Možemo govoriti o lošem Osijeku, ali ako se ovo nastavi onda se to može reći. Dobro poznajete tržište, tko je sve otišao, imali smo problema s ozljedama. Moram spomenuti sudački kriterij, ne razumijem ga, uništili su dinamiku utakmice. Nije izgovor, ali tako sam ja to vidio. 

Federico Coppitelli

Što je bilo s Matkovićem?

On je 2006. godište. Do sada je odigrao sve utakmice. Trenutno je u malom padu, ali smo sve opasne situacije kreirali preko njega. Mlada smo momčad, tek je završen prijelazni rok. Trebat će nam vremena da se posložimo. To dugujemo našim navijačima koji se nisu imali čemu radovati u ovom dijelu sezonu.  

Federico Coppitelli

Jesu li navijači ‘potjerali’ Čavlinu s vrata?

Ja sam ozbiljan trener, ne bih rekao da je to tako. Nezasluženo smo u ovoj situaciji. Igrati u polju s mladim igračima bez iskusnih je jako teško. Onda dolaze i greške. To je razlog zašto sam stavio Malenicu.

Federico Coppitelli
Komentari

Povezano