Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ćorić i Martić upisali poraze

Nakon odličnog nastupa u drugom kolu gdje je svladao prvog nositelja, Borna Ćorić je poražen u trećem kolu ATP turnira u Winston-Salemu. Bolji od njega nakon tri seta bio je Australac Rinky Hijikata. Konačan rezultat bio je 3:6, 6:3, 7:5 u korist Hijikate.

Najbolji hrvatski tenisač dobro je otvorio meč i za 39 minuta osvojio prvi set. Odmah je poveo 3:0 te je tu prednost čuvao do kraja seta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom setu Hijikata prvi dolazi do breaka prednosti i vodstva 4:1. Ovoga puta, Australac nije ispuštao prednost pa je meč otišao u odlučujući set.

Tamo je Ćorić pri vodstvu 4:3 napravio break i došao do servisa za meč. Imao je hrvatski tenisač dvije meč lopte, ali nije ih uspio iskoristiti. Hijikata je oduzeo servis Ćoriću nakon čega je osvojio i iduća tri gema te prošao u četvrtfinale. Tamo će igrati protiv nekadašnjeg sedmog tenisača svijeta Davida Goffina.

Poraz u osmini finala je upisala i Petra Martić. Nju je na WTA turniru u Monterreyju u dva seta svladala Kineskinja Yue Yuan. Yuan koja je 38. tenisačica svijeta je bila bolja rezultatom 6:4, 6:1.

Martić je u prvom setu rano pala u zaostatak te je Yuan kod 5:3 servirala za set. Martić tada radi break i vraća se, no već u idućem gemu ponovno gubi svoj početni udarac te samim time i set.

U nastavku je uslijedio raspad Martić koja više nije osvojila niti jedan gem na svoj servis. Yuan je rutinski privela meč kraju i ušla u četvrtfinale.

Komentari

Povezano