Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ćorić ispao nakon što nije uspio kompletirati preokret

U meču prvog kola koji se protegao na dva dana Borna Ćorić je nakon pet setova poražen od Argentinca Guida Pelle. Ćorić se vratio nakon dva seta zaostatka, ali nije imao snage za dovršiti preokret te je Argentinac u konačnici prošao u drugo kolo.

U prvom setu koji je odigran jučer Pella je brzo otišao na prednost 3:0 koju je čuvao do kraja seta. Nije ponudio Borni nijednu break loptu te je sa 6:3 poveo u setovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nastavak je također krenuo loše za Ćorića koji je izgubio servis kod rezultata 2:2. Ipak, naš tenisač je odmah u idućem gemu uzvratio uslugu. Došlo se tako do rezultata 4:4 kada je meč prekinut zbog mraka.

Kada su danas tenisači napokon ponovno izašli na teren, bolje se snašao Argentinac. Pella je osvojio tri od iduća četiri gema i sa 7:5 povisio vodstvo u setovima na 2-0.

U trećem setu oba tenisača su suvereno držala svoj servis sve do rezultata 5:4 za Ćorića. Tada Borna koristi treću set loptu na servis Argentinca i vraća se u meč.

Uspio je Ćorić prenijeti dobru energiju u četvrti set gdje je brzo poveo 3:0. Sa samo dva izgubljena poena na servisu u četvrtom setu Ćorić je sa 6:3 uspio odvesti meč u odlučujući peti set.

Tamo je loše krenulo za našeg predstavnika koji je prvi izgubio servis i našao se u zaostatku od 4:1. Ćorić je nakon toga ponovno izgubio svoj servis i sa 6:1 ispao već u prvom kolu Wimbledona.

Pella će u drugom kolu igrati protiv Francuza Harolda Mayota koji je u tri seta svladao sunarodnjaka Benjamina Bonzija. Bila je ovo Ćoriću lijepa prilika za dobar rezultat na Wimbledonu, ali nažalost ispao je već na prvoj stepenici.

Komentari

Povezano