Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Ćorić poražen od 350. tenisača svijeta

Borna Ćorić u posljednje je vrijeme u groznoj formi, a to se nastavilo i danas. Hrvatski tenisač je u kvalifikacijama za Masters 1000 u Šangaju nakon tri seta poražen od domaćeg predstavnika Fajinga Suna. Konačan rezultat bio je 6:7 (5), 6:1, 7:6 (9) u korist 352. tenisača svijeta.

Ćorić je u prvom setu preživio break zaostatka i odvukao set u tie-break. Tamo se bolje snašao i sa 7:5 poveo s 1-0 u setovima. No, nije to pomoglo hrvatskom predstavniku da okrene meč u svoju korist.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je setu Sun otpuhao Ćorića i sa 6:1 odveo meč u odlučujući set. Tamo su oba tenisača čuvala svoj servis pa je odluka pala u tie-breaku.

Sun je prvi došao do mini breaka i na 6-5 stiže do servisa za meč. Ćorić spašava meč loptu te novim mini breakom kod rezultata 8-8 dolazi do situacije da on servira za meč. No, tada gubi tri poena u nizu i ispada s turnira.

Hrvatskom tenisaču ovo je peti poraz u posljednjih šest mečeva te je u jako lošoj formi. To ga je dovelo na rub ispadanja iz sto najboljih tenisača svijeta.

Komentari

Povezano