Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Correa u Marseille, Alexis u Inter

Joaquín Correa, argentinski napadač milanskog Intera trebao bi uskoro postati novi igrač francuskog Marseillea. Nakon dvije sezone u Nerazzurrima u kojima je odigrao čak 76 utakmica, ali zabio samo 10 golova te propustio oduševiti navijače kluba, Correa će sreću potražiti na Azurnoj obali.

Tamo će prvo otići na jednogodišnju posudbu s mogućnošću otkupa u iznosu od 15 milijuna eura, pod uvjetom da sutra prođe sve liječničke preglede. Correa bi trebao dobiti dovoljno igračku prostora u Marseilleu, jer tamo je ostalo upraženjeno mjesto odlaskom čileanskog napadača Alexisa Sáncheza koji je odigrao i više nego dobru sezonu u francuskom klubu, no jednogodišnji mu ugovor nije produžen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alexis je u Marseille prešao baš iz milanskog Intera za koji je igrao tri godine, a zanimljivo kako bi se baš on trebao vratiti u Inter te zauzeti Correino mjesto u momčadi. Sánchez je s Interom osvojio tri trofeja, uključujući i titulu prvaka Italije 2021. godine, te bi 34-godišnjak trebao potpisati jednogodišnji ugovor.

Komentari

Povezano