Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Coventry u ludoj utakmici izbacio Wolvese i prošao u polufinale FA Kupa

U najranijem terminu četvrtfinala FA Kupa utakmicu su odigrali Wolves i Coventry City. Utakmica u kojoj su svi očekivali ulazak Wolvesa u polufinale pretvorila se u spektakl.

Prvo poluvrijeme prošlo je bez golova da bi u drugom utakmica dosegla vrhunac. Prvo su gosti u 53. minuti poveli preko Ellisa Simmsa, igrača koji je u osmini finala svoju ekipu hat-trickom odveo do četvrtfinala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je idućih trideset minuta mirovala da bi onda od 83. minute do kraja utakmice pala četiri gola. U 83. minuti je poravnanje domaćima donio Rayan Aït Nouri. Goste je u vodstvo pet minuta kasnije donio još jedan defanzivac. Ovaj put je strijelac bio Hugo Bueno. Tada se činilo kako gosti iz Coventryja neće otići na Wembley po prvi puta nakon 1987.

Ipak, Ellis Simms i Haji Wright imali su druge planove. Simms je prvo u 97. donio izjednačenje da bi tri minute kasnije Wright gostujuću ekipu i gostujuće navijače bacio u trans. Gol je to koji je odnio Coventry na Wembley još od 1987. kada su igrali 106. finale FA kupa protiv Tottenhama.

Komentari

Povezano