Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Crawford nokautirao Spenca jr. i postao kralj welter kategorije u boksu

Sinoć je u T-Mobile Areni u Las Vegasu održan dugo iščekivana borba između Terenca Crawforda i Errola Spencea jr. Oba borca su ušla u ring kao neporaženi u karijeri; Crawford je došao s 39 pobjeda u nizu dok je Spence nakupio njih 28.

Osim „nule“ na rekordu, u igri su i bili pojasevi WBO, WBA (Super), WBC, IBF i The Ring u welter kategoriji te bi pobjednik ovog meča bio neprikosnoveni kralj ove kategorije u boksu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crawford je odradio fantastičan meč u kojem je Spencea bacao čak tri puta u knockdown. Kako su runde odmicale, bilo je pitanje vremena kada će 35-godišnji boksač iz Omahe dovršiti borbu. U 9. rundi je Crawford završio meč i pobijedio tehničkim nokautom (TKO). Poslije meča je izjavio da je nakon ovakve pobjede „pound-for pound“ broj 1“ u svijetu boksa.

Vrijedi napomenuti da je Crawfordov ulazak u ring obilježio reper Eminem kojem je Terence jedan od najdražih boraca. Legendarni reper iz Detroita je najavio ulazak Crawforda u dvoranu dok se kroz zvučnike mogla čuti pjesma “Lose yourself”.

Popularni “Slim Shady” je veliki fan boksa te je u podcastu s Mike Tysonom otvoreno govorio o tome kako često trenira i sparira.

Komentari

Povezano