Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Cristiana Ronalda pitali hoće li postati trener kada se umirovi. Evo što je odgovorio

Crisitano Ronaldo trenutno ima 39 godina, ali i dalje aktivno igra profesionalno nogomet. Još je dio reprezentacije Portugala, a u prvom kolu nove sezone je postigao pogodak za Al-Nassr u utakmici gdje je njegova momčad remizirala 1:1.

Legendarni Portugalac je nedavno otvorio i YouTube kanal koji je oborio razne rekorde, a sada je odradio i intervju za NOW. Upitan je kada se misli umiroviti te želi li postati nogometni trener nakon karijere, a Ronaldo je na to odgovorio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne znam hoću li se umiroviti uskoro, kroz dvije-tri godine. Ali ću se vjerojatno umiroviti u Al-Nassru. Jako sam sretan u klubu, osjećam se dobro u ovoj državi i volim igrati u Saudijskoj Arabiji. Želim nastaviti… Hoću li biti trener? Ne razmišljam o tome. U budućnosti se vidim u poslovima izvan nogometa.”

Cristiano Ronaldo

Nakon toga je pričao o tome kada će se umiroviti od reprezentacije Portugala koja u rujnu igra protiv Hrvatske u sklopu Lige nacija:

Kada budem htio prestati igrati za reprezentaciju, to neću reći nikome. Nitko neće znati ništa o tome. To će biti jako spontano, ali vjerujte mi da o tome moram jako dobro razmisliti kako bih bio spreman na to. Trenutno želim pomoći svojoj nacionalnoj momčadi u predstojećim utakmicama. Liga nacija je ispred nas i želim biti spreman za nju.”

Cristiano Ronaldo
Komentari

Povezano