Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Crnica neočekivano svladala Dinamo, Novo Vrijeme pregazilo Torcidu

Danas je počelo osmo kolo SuperSport HMNL-a te su se već odigrale tri od pet utakmica.

Prvi na teren su izašli Torcida i Novo Vrijeme. Momčad iz Makarske je bez velikih problema svladala Torcidu na Gripama. Novo Vrijeme je povelo već u trećoj minuti kada je Toni Jelavić realizirao kazneni udarac. Minutu kasnije je Rafael Lima zabio za 0:2 što je bio konačni rezultat prvog dijela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih deset minuta drugog poluvremena su mreže mirovale, ali onda je Novo Vrijeme riješilo pitanje pobjednika. U 30. minuti je za 0:3 zabio Vitor Da Silva te je četiri minute kasnije svoj drugi pogodak na susretu zabio Rafael Lima. U 39. minuti je Marin Musinov zabio za konačnih 0:5 i uvjerljivo slavlje Novog Vremena koje se ovom pobjedom odvojilo od Torcide na petom mjestu.

Najveće iznenađenje je priredila Crnica koja je gostovala kod branitelja naslova Futsal Dinama. Gosti iz Šibenika su poveli već u trećoj minuti kada je Nikola Pavić lijepo primirio loptu koju je uputio Lazar Milosavljević te je iz okreta zabio za 0:1. Pet minuta kasnije je Crnica zabila još jedan pogodak nakon prekida. Lazar Milosavljević je iz auta ubacio loptu za Juru Copića koji fantastičnim volejom iz prve matira domaćeg vratara za 0:2 što je bio konačan rezultat prvog dijela.

U 29. minuti se Dinamo vratio u igru nakon velike greške vratara Luketina koji je dodao loptu protivničkom igraču što je rezultiralo dodavanjem na drugu stativu gdje je pogodak postigao Tihomir Novak. Dinamo je pokušao doći do izjednačenja igrajući s golman-igračem, ali Crnica je izdržala te na kraju neočekivano slavila 2:1.

Utakmica koja je imala najviše pogodaka je bila ona između Osijeka i Vrgorca. Osijek na poluvremenu vodio 2:1 pogocima Nebojše Popovića i Josipa Šalaja dok je za Vrgorac zabio Marko Gašpar. U 23. minuti je Domagoj Damjanović povećao prednost domaćih, ali 7 minuta kasnije je Gašpar svojim drugim pogotkom na susretu vratio Vrgorac u igru.

U naredne četiri minute je Osijek došao do nedohvatljivih 5:2. Prvo je u 33. minuti Andrej Pandurević zabio za 4:2 te je minutu kasnije domaća ekipa došla na tri pogotka prednosti zbog autogola gostiju. Za konačnih 5:3 je zabio Josip Bošković iz kaznenog udarca. Ovo je Osijeku druga pobjeda u sezoni te sada imaju četiri boda više od posljednje Uspinjače.

Predzadnju utakmicu kola večeras igraju Olmissum i Pula što je ujedinio i derbi kola. Kolo u subotu zatvaraju Square i Uspinjača.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano