Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Crnica svladala Novo Vrijeme na pogon Copića, Olmissum i Square podijelili bodove

U subotu su odigrane dvije utakmice 14. kola SuperSport HMNL-a, a u derbiju kola su se na Ribnjaku susreli Olmissum i Square. Prije susreta je Antonio Sekulić dobio nagradu za najboljeg igrača 2023. godine što je bio najzanimljiviji trenutak u prvom poluvremenu koje nije imalo pogotke niti pregršt prilika.

Olmissum je u drugom poluvremenu poveo u 23. minuti kada je Bruno Žilić od stative pogodio za 1:0. Do kraja susreta su obje ekipe imale primjedbe jer sudac nije dosudio igranja rukom, a Square je na kraju igrao i s golman-igračem što je rezultiralo pogotkom Matuša Ševčika za konačnih 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici dana je Crnica u Šibeniku svladala Novo Vrijeme 5:3. Jure Copić je bio prvo ime utakmice jer je za domaću momčad postigao hat-trick. Osim Copića, za Crnicu su strijelci bili Niko Škugor i Nikola Pavić dok je za goste dva puta zatresao mrežu Vitor Hugo de Lima te jednom Toni Jelavić.

Danas Dinamo igra protiv Vrgorca te pobjedom ima priliku preskočiti Square na drugom mjesto. Kolo zatvaraju Pula i Uspinjača te će Pula potencijalnom pobjedom se odvojiti na prvom mjestu i postati prva ekipa koja je ove sezone došla do 30 bodova.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano