Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Crnica svladala Uspinjaču te upisala prvu pobjedu u sezoni

U subotu navečer su na Baldekinu Crnica i Uspinjača zatvorili četvrto kolo SuperSport HMNL-a. Nakon pet minuta je Crnica povela pogotkom Jure Copića. Pet minuta kasnije Niko Škugor postiže autogol kojim se gosti vraćaju u igru. Međutim, Crnica je pogocima Danjela Kneževića i Nikole Pavića došla do 3:1 prednosti što je bio konačni rezultat prvog dijela.

Prvih deset minuta drugog dijela su mreže mirovale, ali to nije bio slučaj u posljednjih deset minuta utakmice. U 30. minuti je Bepo Paus na asistenciju Lovre Ciglara zabio za 3:2. Tri minute kasnije je Copić postigao svoj drugi pogodak na susretu za 4:2. Taj pogodak mu je asistirao Antonio Perić koji je u 36. minuti zabio na prazan gol jer su gosti igrali s golman-igračem. Martin Šundov je u posljednjoj minuti susreta ublažio poraz Uspinjače za konačnih 5:3 i prvu pobjedu Crnice u ovoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Crnici su ovo bili prvi bodovi ove sezone te su nakon četiri kola osma momčad u ligi. Što se tiče Uspinjače, oni su nakon remija u prvom kolu protiv Vrgorca upisali tri poraza u nizu te su trenutno posljednja momčad u ligi.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano