Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Crnica uvjerljivo svladala Dinamo, Torcida razbila Novo Vrijeme

U subotu su odigrane dvije utakmice 17. kola SuperSport HMNL-a. U prvom susretu je Crnica neočekivnao svladala prošlosezonskog prvaka Dinamo s uvjerljivih 6-2. Za klub iz Šibenika su po dva pogotka postigli Jure Copić i Saša Babić dok su se u strijelce još upisali Niko Škugor i Nikola Pavić. Za goste su golove postigli Nikola Gudašić i Kristian Čekol.

Druga utakmica se igrala u Makarskoj gdje je Novo Vrijeme igralo protiv Torcide iz Splita. I u ovom susretu smo vidjeli uvjerljivu autsajdera pobjedu; Torcida je slavila s impresivnih 6-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Torcida je na poluvremenu vodila 5-0 a strijelci su redom bili Milan Družijanić, Antonio Repić, Luka Grubišić, Ante Kovačević te još jednom Repić koji je postigao svoj drugi pogodak na susretu u posljednjoj minuti prvog poluvremena. U drugih 20 minuta je postignut samo jedan pogodak; Toni Legčević je zatresao mrežu domaćina za konačnih 6-0 i veliku pobjedu Torcide koja je osigurala šesto mjesto u regularom dijelu sezone. Zbog toga će u doigravanju za prvaka igrati protiv treće ekipe lige, a to je trenutno veliki rival Dinamo.

Kolo u nedjelju zatvaraju Uspinjača i Square u utakmici koja počinje u 20:30.

Tablice omogućuje Sofascore
Komentari

Povezano