Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Crvena zvezda iz Atalante dovela najskuplje pojačanje u povijesti

Srpski osvajač dvostruke krune dogovorio je posao s Atalantom i za 3,5 miljuna eura, novi rekordni iznos po pitanju plaćenih odšteta srpskih klubova, dovela Emmanuela Lattea Latha.

Riječ je o 24-godišnjem napadaču iz Obale Bjelokosti koji je član Atalante još od 2016. godine, no osim 3 nastupa za La Deu, sezone je provodio na posudbama u Pescari, Pistoieseu, Carrareseu, Imoleseu, Pianeseu, Pro Patriji i SPAL-u, prije nego što je prošle sezone eksplodirao u švicarskom prvenstvu na posudbi u St. Gallenu za kojeg je u 34 utakmice postigao 16 pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S učinkom od 14 golova, bio je četvrti najbolji strijelac švicarske Super League, iza Young Boys dueta Nsamea i Ittena te Luganovog Slovenca Žana Celara.

Crvena zvezda u sljedećoj sezoni i grupnoj fazi Lige prvaka misli ozbiljno, jer osim Lattea Latha u Beograd je sletio i Jean-Philippe Krasso, također Bjelokošćanin koji je u prošloj sezoni za Saint-Étienne postigao 17 pogodaka i nadodao 12 asistencija u 35 utakmica, pa će novoizabrani izraelski trener Barak Bakhrar na raspolaganju imati potentnu ekipu na koju je već sada potrošeno više od 5 miljuna eura transfernih odšteta.

Do sada je najskuplji ulazni transfer u Superligi Srbije bio prošlogodišnji Zvezdin Osman Bukari, kao i Nemanja Radonjić 2017. godine koji su obojica stigli za 3 miljuna eura.

Komentari