Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Čudesne izvedbe Jokića i Dončića u pobjedama Denvera i Dallasa

U posljednjoj NBA večeri gledali smo nekoliko zanimljivih susreta, a jedni od zvijezda večeri s pravom su bili Nikola Jokić i Luka Dončić.

Jokić je sa svojim Denver Nuggetsima igrao protiv Milwaukee Bucksa. U sukobu dvije ekipe s najvišim aspiracijama slavio je Denver 113-107. Za Buckse je najviše poena zabio Giannis Antetokounmpo, njih 29, no izostala je adekvatna podrška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jokić je s druge strane upisao triple-double, njegov čak 119. u karijeri. Skupio je 25 poena, 16 skokova i 12 asistencija. Mora se istaknuti i sjajna partija Jamala Murrayja koji je došao do 35 poena.

U jednom od najneizvjesnijih dvoboja večeri Dallas Mavericksi slavili su nad Orlando Magicom 131:129. Sjajnu je utakmicu igrao Paolo Banchero s 36 poena, devet skokova i sedam asistencija, a Franz Wagner i Anthony Black još su nadodali 21, odnosno 20 poena.

Ipak, to nije bilo dovoljno za pobjedu. Tim Hardaway Jr. je svoju sjajnu šutersku noć okrunio s 36 poena, no zvijezda večeri bio je Luka Dončić. Sjajni je Slovenac upisao 45 poena, devet skokova i 15 asistencija.

Dončić neće previše žaliti za jednim skokom koji mu je falio za triple-double, osobito kada se uzme u obzir da je bio glavni oslonac ekipe kada se rezultat prelamao, usput šutirajući 52 % iz igre.

Komentari

Povezano