Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dado Pršo ima novi posao u redovima posrnulog francuskog giganta

Jedan od najomiljenijih likova hrvatskog nogometa, Dado Pršo, late bloomer koji je za reprezentaciju debitirao s 29 godina, ima novi posao.

Danas 49-godišnjak po završetku nogometne karijere povukao se iz javnog života, no ostao vezan uz nogomet otvorivši menadžersku agenciju sa zetom. Ostao je živjeti u Francuskoj i radio uglavnom na frankofonim tržištima, a u međuvremenu i polagao ispite za trenersku licencu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku za prvi trenerski posao dobio je na poziv novog trenera Brune Irlesa, na klupi posrnulog francuskog giganta Bordeauxa koji se trenutno natječe u Championnat National 2, četvrtom rangu francuskog nogometa.

Podsjetimo, Bordeaux je kroz povijest osvojio šest naslova prvaka Francuske i jedan je od najtrofejnijih klubova u državi, no financijske poteškoće dovele su do toga da bude izbačen u prijenavedeni četvrti rang francuskog nogometa.

Na putu povratka staroj slavi svoj obol sad će dati i slavni Dado Pršo, čiji će savjeti, iskustvo i priče iz fascinantne karijere zasigurno biti na pomoć svim mladim igračima.

Komentari

Povezano