Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Daily Mail: Niko Kovač kandidat je za klupu Liverpoola

Bivši izbornik hrvatske reprezentacije Niko Kovač jedan je od kandidata za preuzimanje klupe Liverpoola, piše Daily Mail. “Kovačevi predstavnici bili su nedavno u Londonu”, piše Daily Mail i dodaje da su klubove iz Premier lige koji će tražiti trenera nakon sezone obavijestili o tome da je Kovač slobodan.

Prije samo mjesec dana, Kovač je dobio otkaz u Wolfsburgu, a sada konkurira za nasljednika Jürgena Kloppa. Liverpool je krajem siječnja potvrdio da će Klopp napustiti momčad koju vodi nešto manje od devet godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp je Liverpool preuzeo krajem 2015. godine kao klub koji je u prethodnih osam sezona samo tri puta završio među četiri najbolje engleske ekipe. S Liverpoolom je osvojio po jedan trofej u svim natjecanjima u kojima je sudjelovao osim Europa lige, a to su, uz Ligu prvaka i Premier ligu, još Svjetsko klupsko prvenstvo, UEFA Superkup, Fa kup, Liga kup i Community Shield.

Kovač je osim hrvatske reprezentacije vodio Bayern, s kojim je osvojio prvenstvo, Kup i Superkup, Monaco, Wolfsburg i Eintracht Frankfurt. Ovo bi mu uz Bayern, definitivno bio najveći angažman karijere.

Komentari

Povezano