Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalić: “Dobili smo uvid u neke nove igrače, dali smo šansu svima”

Hrvatska je u utorak svladala Egipat rezultatom 4:2 te osvojila ACUD kup. Nakon utakmice je izjavu za medije dao izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić koji je prvo kazao:

Pobjeda, dobra utakmica, 80 tisuća ljudi… Čast nam je da je Hrvatska imala prigodu odigrati utakmicu na kojoj su prvi put nakon 12 godina u Egiptu bili navijači. Osvojili smo turnir i igrali smo dobro, što je najvažnije. Rekli smo da je ovo team-building, ali bitan je bio i rezultat. Jako sam zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga je Dalić analizirao i samu utakmicu:

Malo smo lošije krenuli u utakmicu, sami sebe smo doveli u nezgodnu situaciju, primili smo gol iz prekida i to moramo popraviti. Oni su imali i stativu, sve je to bilo iz naših grešaka, iz netočnih dodavanja, što je malo čudno za nas, ali popravit ćemo to. Vratili smo se i bilo je to puno kvalitetnije nego protiv Tunisa. Bili smo na visokom nivou, barem se meni tako činilo.

U drugom dijelu smo bili možda nijansu slabiji, ali dali smo četiri gola i mislim da možemo biti jako zadovoljni. Hvala dečkima na fantastičnih 10 dana po ponašanju i pristupu. U glavama smo bili spremni za Abu Dhabi, a onda se promijenila cijela priča, ali nitko nije rekao jednu riječ oko toga. Svaka im čast na tome. Dobili smo uvid u neke igrače, dali smo šansu svima, bilo ih je 25 i svi su dobili prigodu.

Hrvatska će prije susreta protiv Španjolske na Europskom prvenstvu odigrati još dvije prijateljske utakmice; protivnici će biti Sjeverna Makedonija i Portugal.

Komentari

Povezano