Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalić ga nije vodio na Euro, a sada je na meti europskog velikana

Kada je izbornik Zlatko Dalić objavio popis putnika na Euro u Njemačkoj mnogi su se pitali zašto na njemu nema jednog imena. Riječ je o vrataru Dominiku Kotarskom, a ispred njega su se našli Dominik Livaković, Ivica Ivušić i Nediljko Labrović.

Bila je to pomalo iznenađujuća odluka s obzirom na sjajnu sezonu kakvu Kotarski ima iza sebe u dresu PAOK-a s kojim je i osvojio naslov prvaka grčke lige. Možda se Dalić ovaj put nije odlučio za njega, ali njegove predstave privukle su interes mnogih europskih klubova. Talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio piše kako je Kotarski zanimljiv talijanskim klubovima, Interu i Parmi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, navodno ga žele i povratnik u Premier ligu Southampton te njemački Augsburg koji se raspitivao i za Labrovića. Eventualni problem bi se mogao javiti kod visine odštete, a PAOK je navodno postavio cijenu od oko deset milijuna eura s bonusima. Parma bi mu mogla ponuditi status prvog vratara, no pitanje je jesu li spremni toliko duboko posegnuti u džep. S druge strane, u Interu bi prvotno bio zamjena Yannu Sommeru.

Podsjetimo, Kotarski je kao 17-godišnjak otišao iz Dinama u Ajax za odštetu od dva milijuna eura. U Hrvatsku se vratio tri i pol godine kasnije kada je u ljeto 2021. stigao na posudbu u Goricu. Nakon toga ga je klub iz Turopolja otkupio za milijun eura i odmah ga proslijedio u PAOK za duplo više novaca.

Komentari

Povezano