Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalić nakon popisa: “Spremni smo za novi veliki rezultat”

HNS je danas održao konferenciju za medije na kojoj su uvodnu riječ imali sponzori, odnosno Ožujsko. Nakon toga je glasnogovronik HNS-a otkrio popis izbornika Zlatka Dalića koji je odabrao 26 igrača te je postavio devet igrača na pretpozivu. Uslijedila su pitanja novinara za izbornika.

Bilo je dilema oko Vlašića, ali njegovo stanje je puno bolje. Dogovor je da se priključi 27. svibnja i ako 1. lipnja ne bude potpuno spreman, otići će kući i onda ćemo zvati nekog drugog. Nadam se da se nitko neće ozlijediti. Svjesni smo velike ambicije i očekivanja kod svih, ali isto tako smo svjesni koliko dobrih reprezentacija na Euru ima. Imamo najtežu moguću skupinu, bit će zaista jako, jako teško. Napravili smo rezultat, koji smo morali, a to je plasman na Euro. Sve ostalo je bonus. Nema nikakvog pritiska i idemo napravit sve da budemo što bolji možemo biti. Svjesni smo da nikad nećemo imati brojniju podršku navijača kao na ovom Euru, znam da očekuju puno od nas i mi ćemo se truditi. Okupljamo se u nedjelju 26. svibnja, imamo i prijem kod predsjednika i krećemo s radom. Vjerujem u ove igrače i popis i vjerujem da možemo napraviti dobar plasman. Ponavljam, ne želim stvarti pritisak igračima, želim da uživamo u nogometu i da Hrvatska bude sretna i ponosna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga se osvrnuo na stanje Ivana Perišića, Ante Budimira i Luke Modrića.

Stalno smo u kontaktu s Perišićem, on radi sve po planu. Učinio je sve da se vrati u formu, nadam se da će tako i biti. Imamo još 15 dana, nećemo ništa forsirati i veliki je dobitak da se vratio. Modriću ne odgovara ovakva lakša sezona. On mora svaku utakmicu biti na terenu i onda je on pravi. Svaki dan smo u kontaktu, znam da je igrao malo manje utakmica, ali on jedva čeka da dođe u reprezentaciju. Vratio se Budimir u puni trening, jučer je igrao 15-ak minuta i njegovo stanje je dosta dobro. Kroz treninge će doći kroz pravu formu. Šteta da se ozlijedio, mogao je biti prvi strijelac La Lige.

Komentari

Povezano