Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalić: Nekad primiš, nekad zabiješ, tako je to u životu

Hrvatska reprezentacija je u posljednjoj minuti primila gol i tako razočaravajuće remizirala protiv Walesa rezultatom 1:1 u prvoj utakmici kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Ovo su izjave našeg izbornika i određenih igrača za Novu TV nakon odigrane utakmice.

Zlatko Dalić:

“Tako je to u životu, nekad dobiješ, nekad ne. Imali smo situaciju za drugi gol, to je trebalo riješiti. Primili smo taj šokantan gol, znali smo za njihove prekide, pripremali smo se za to, ali nismo se uspjeli obraniti. Izgubili smo dva boda, ali idemo dalje. Drugi gol je bio ključ svega. Pali smo nekih desetak minuta, baš smo pali. Napravili smo zamjene, malo se podignuli, a do kraja utakmice imali smo sve u svojim nogama. Pustimo sada je li to kiks ili ne kiks. Nećemo sad stvarati paniku, bilo bi lijepo slaviti na početku, imati bodovu zalihu, ali ništa se ne mora. Moramo samo biti prvi ili drugi.”, rekao je Zlatko Dalić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo Kovačić:

“Mislim da smo dobro krenuli u utakmicu, zabili taj gol što smo htjeli, imali šanse za drugi i onda kad ne iskoristiš svoje prilike, dobili taj gol, to tako bude. Nismo htjeli ovako krenuti u kvalifikacije, ali siguran sam da ćemo biti bolji. Imali smo šanse, ja, Perija, Krama. Bili smo dobri, malo smo pali u drugom poluvremenu, šanse su tu da se iskoriste, ali nismo ih iskoristili. Wales nas je kaznio na najgluplji mogući način.”, rekao je Mateo Kovačić.

Petar Musa:

“Razočarani smo rezultatom, mislim da smo imali svoje prilike koje nismo iskoristili. Taj glupi gol na kraju smo primili, pala nam je koncentracija, ali u utorak je nova utakmica. Sretan sam, ali i tužan jer nismo mogli usrećiti navijače. Spreman sam, a na izborniku je da odluči tko će igrati. Čeka nas teška utakmica u Turskoj”, rekao je Petar Musa.

Borna Sosa:

“Žao mi je jer mislim da smo imali kontrolu utakmice. Izvršavali smo sve što smo se dogovorili. Bili smo dobri u posjedu i vraćanju posjeda. Zaslužili smo puno više od ovoga. Pristup je bio pravi, ekipa je bila dobra. Pokušati ćemo u Turskoj prikazati bolju igru. Pokazali smo da smo ozbiljni i da ćemo dobro ući u ove kvalifikacije. Mislio sam da nam ne mogu zabiti gol da se igra do sutra, a onda smo primili gol iz auta. Radije bih da smo primili gol da su nas izigrali nego li ovako. Atmosfera je bila stvarno sjajna, ovdje je najljepše, meni osobno, još kada krene himna. Nama na terenu je predivno to izgledalo.”, rekao je Borna Sosa.

Komentari

Povezano