Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalić: Nisam zadovoljan, bolji smo na treninzima nego danas

Nakon pobjede Hrvatske nad Škotskom rezultatom 2:1 u utakmici Lige nacija, izjavu za Novu TV je dao izbornik Zlatko Dalić.

Najvažnija su tri boda. Nismo bili dobri, nisam sretan s ovom utakmicom. Puno smo griješili i imali smo puno nepotrebnih grešaka. Igrali smo zakočeno, grčevito, ne znam zašto. Moramo bit puno bolji kao ekipa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sreća je da smo zabili taj gol brzo nakon što smo gubili. Sigurno Matanoviću to puno znači, mislim da je to njegov početak s golovima.

Mi smo cijelu pripremu imali za Robertsona koji je jako opasan i preko kojeg idu većina akcija. Ivan se trudio koliko je mogao. Njemu je svejedno desno ili lijevo, fali mu još utakmica, ali vidjeli smo da je na dobrom putu kod oba gola.

Protok lopte nam je bio jako spor. Zadnji red je imao puno loptu u nogama, a lopte nisu bile okomite. Sami sebe smo zatvorili, ja sam im na poluvremenu rekao, dečki odblokirajte se, ovo nije dobro.

Nepotrebno povlačenje na kraju. Opet smo se prepustili nekoj stihiji i to me brine. Najjača obrana je kad pritisneš visoko. Imali smo sreće za taj ofsajd, a mi moramo bit agresivniji. Dopustili smo protivniku da nam sije paniku s dugim loptama.

Hrvatska mora bolje. Treninzi izgledaju puno bolje nego li ovo što smo pokazali danas. Vidjet ćemo što će biti za Poljsku, ali bit će promjena.

Zlatko Dalić za Novu TV

Komentari

Povezano