Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalić objavio popis za Latviju i Armeniju; Pjaca nazad u reprezentaciji

Izbornik Zlatko Dalić je danas objavio popis reprezentacije za naredne dvije utakmice u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo koje se igra u Njemačkoj iduće godine. Hrvatska će igrati protiv u gostima protiv Latvije 18.11 u 18 sati te na Maksimiru protiv Armenije 21.11 u 20:45.

Nakon što je reprezentacije poražena protiv Turske i Walesa, ovoga puta je Dalić odlučio napraviti određene promjene. Na popisu su povratnici Marin Pongračić, Marko Pjaca i Ante Budimir, dok nema Barišića, Brekala, Vlašića, Muse i Belje koji su završili na pretpozivu. Također, tu su i Martin Baturina i Franjo Ivanović koji su također zaradili pretpoziv.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kompletan popis reprezentacije za susrete protiv Latvije i Armenije:

VRATARI: Dominik Livaković, Ivica Ivušić, Nediljko Labrović

BRANIČI: Joško Gvardiol, Borna Sosa, Domagoj Vida, Martin Erlić, Josip Stanišić, Josip Šutalo, Marin Pongračić, Josip Juranović

VEZNI: Luka Modrić, Mateo Kovačić, Marcelo Brozović, Mario Pašalić, Lovro Majer, Luka Ivanušec, Luka Sučić, Nikola Moro

NAPADAČI: Andrej Kramarić, Bruno Petković, Marko Pjaca, Ante Budimir

Pretpozivi: Dario Melnjak, Nikola Vlašić, Borna Barišić, Josip Brekalo, Petar Musa, Dion Drena Beljo, Martin Baturina, Franjo Ivanović, Dominik Kotarski

Hrvatska je trenutno treća ekipa u skupini; nakon šest odigranih utakmica ima 10 bodova. Prva u skupini je Turska koja je osigurala plasman na EURO. Drugoplasirani je Wales koji s potencijalne dvije pobjede šalje Hrvatsku u dodatne kvalifikacije što bi bilo veliko iznenađenje kada se uzme u obzir da su “Vatreni” bili jedni od najvećih favorita da će se izravno plasirati na prvenstvo.

Komentari

Povezano