Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 28)
Vijesti

Dalić ostaje izbornik hrvatske reprezentacije

Iako se činilo kako bi Zlatko Dalić nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj mogao napustiti klupu hrvatske reprezentacije, to se ipak neće dogoditi. Potvrdio je tu informaciju predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, u programu NoveTV.

On je izbornik i ostat će izbornik hrvatske nogometne reprezentacije. Razgovarali smo i dali si ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao je Kustić i tako riješio tu dilemu, a Dalić će voditi reprezentaciju barem do isteka ugovora odnosno do 2026. godine i potencijalnog Svjetskog prvenstva u SAD-u, Meksiku i Kanadi.

Drugo bitno pitanje bilo je oko ostanka kapetana Luke Modrića u reprezentativnom dresu. Njegov odlazak također ne bi nikoga iznenadio, a predsjednik je dao komentar i na tu temu.

Nadam se da će biti ovdje, da će nastaviti nositi traku u Ligi nacija i na Svjetskom prvenstvu, on će sam odlučiti. Vjerujem da će ostati i doista bih to želio. Pa jest neuspjeh. Bilo nam je cilj kvalificirati se na Europsko. Rekli smo da želimo proći skupinu pa poslije što napravimo je odličan rezultat. Nismo prošli skupinu, nije to ono što smo očekivali. Što reći, dignimo glave i brzo je Liga nacija.

Komentari

Povezano